Tilbehør til Siemens høreapparater

Hos Høreshoppen Japebo finner du et bredt utvalg av diverse tilbehør til dine Siemens høreapparater. Her kan du blant annet velge mellom lydkupler, voksfiltre, batterier og masse forskjellig trådløst tilbehør. Disse kan bidra til å forbedre livet til alle med hørselstap, uansett om du er en erfaren høreapparatbruker eller om du akkurat har fått ditt første høreapparat.

Siemens har i mer enn 100 år produsert avanserte høreapparater, og det er også derfor de er blant markedets ledende produsenter når det kommer til revolusjonerende utvikling og innovativ produksjon av høreapparater og tilbehør. Du skal imidlertid være oppmerksom på at de nyere høreapparatene fra Siemens produseres under navnet Signia, som vi selvfølgelig også selger tilbehør til her i nettbutikken.

Høreapparatbatterier og trådløst tilbehør fra Siemens

Uansett hvilket tilbehør til høreapparater du måtte mangle fra Siemens, vil du garantert finne det i vårt sortiment. Vi har et spesielt stort utvalg av Siemens høreapparatbatterier, derfor kan du finne både oppladbare batterier og vanlige batterier som passer til alle høreapparatmodeller. Spesielt tilbyr Signia-produktserien batterier som er blant de beste oppladbare løsningene innen høreapparater.

Vi jobber kontinuerlig med å utvide vårt utvalg av tilbehør til høreapparater, slik at lydopplevelsen din blir så enkel som mulig. Derfor finner du selvfølgelig også en lang rekke trådløst tilbehør fra Siemens, hvor hvert produkt er designet for å møte spesifikke behov, slik at du kan få den mest optimale hverdagen med høreapparatene dine. Du kan f.eks. bruk den klassiske ProPocket-fjernkontrollen som gir deg trådløs kontroll over høreapparatene dine, inkludert funksjoner som å slå på/av og justere volumet.

Husk å vedlikeholde høreapparatet

Hvis du ønsker den optimale opplevelsen med høreapparatene dine, er vedlikehold viktig. Dette gjelder ikke bare batterier og justering, men også rengjøring og tørking. Derfor har vi et omfattende utvalg av vedlikeholdsprodukter. Her finner du alt fra rengjøringsservietter til en Siemens Dry-Star UV tørkebokser som bruker ultrafiolett lys for god rengjøring.

Har du spørsmål om Siemens tilbehør, batterier eller vårt øvrige produktsortiment, er du alltid mer enn velkommen til å spørre oss om råd. Du kan kontakte oss direkte i chatten eller skriv til oss på info@japebo.no, hvor våre dyktige kundeservicemedarbeidere står klare til å hjelpe deg med ethvert spørsmål.