Viser alle 2 resultater

Skitt og møkk fra ørene og omgivelsene dine er den vanligste årsaken til at det oppstår skader på høreapparatene dine. Mikrofonen er viktig for å bevare lydkvaliteten, og hvis den blir utsatt for skadelige partikler fra ørene dine påvirker dette lyden du mottar hver eneste dag. Et Oticon-mikrofonfilter som beskytter mikrofonen på høreapparatene dine er derfor en god investering.

Beskytt mikrofonen din med Oticon O-Cap og T-Cap Mikrofonfiltre

Mikrofonen sitter utsatt til når det kommer til å beskytte høreapparatene. Når den blir utsatt for møkk og skitt fra ørene og omgivelsene dine kan det skade lydkvaliteten. Derfor er det viktig å beskytte mikrofoninngangen med et Oticon O-Cap eller T-Cap Mikrofonfilter. Filtrene beskytter mikrofon mot skitt, fukt og ørevoks som kan skade lydkvaliteten i høreapparatene dine.

Når du bytter ut filtrene med jevne mellomrom, sørger du for at du alltid mottar en god og feilfri lyd. I tillegg reduserer du behovet for reparasjoner.

Oticon O-Cap er et mikrofonfilter til nyere i-øret-høreapparater fra Oticon. Filteret har en nano-coat og er utformet til å forhindre at det samler seg fremmedlegemer i mikrofoninngangen, som er hovedårsaken til problemer med i-øret-høreapparater.

Oticon T-Cap er et mikrofonfilter til Oticon IIC-høreapparater og Oticon CIC-høreapparater som skjermer høreapparatene dine mot skadelige partikler. Lyden holder seg ren og klar når mikrofoninngangen er beskyttet av filteret. T-Cap filteret er nano-coated og er utformet til å forhindre at skitt samler seg i mikrofonen.

Det anbefales å bytte ut O-Cap og T-Cap hver sjette til åttende uke for å oppnå best mulig lydkvalitet. Hvis du tilbringer tid i støvete eller møkkete omgivelser bør du bytte ut filteret oftere. Filtrene må byttes ut hvis de er blokkert. Du har mulighet til å velge en farge som passer til høreapparatene dine.

Bytting av mikrofonfilter

Du kan oppleve at lydkvaliteten forandrer seg når høreapparatene dine blir utsatt for støv. Hvis du opplever at lydkvaliteten blir dårligere og at det blir vanskeligere å kommunisere, er det på tide å bytte ut mikrofonfiltrene. Lyden blir mindre tydelig når mikrofonfiltrene må byttes ut, og det kan også bli vanskeligere å høre hvor lyden kommer fra. Det anbefales derfor å bytte ut mikrofonfiltrene minst hver sjette til åttende uke.

Regelmessig utbytting av mikrofonfiltrene beskytter høreapparatene mot skitt og fukt, og bevarer derfor den gode lydkvaliteten. Dermed kan du være sikker på at lydkvaliteten alltid er lik som da du kjøpte høreapparatene. Når du bestiller mikrofonfilter følger det med et lite verktøy som gjør det svært enkelt å bytte dem ut.

Har du behov for hjelp eller veiledning?

Hos Japebo går vi inn for å tilby en kundeservice som er bedre enn normalen. Nettopp derfor står vi alltid klare til å hjelpe deg, sånn at du kan være trygg i kjøpet av nye mikrofonfiltre. Hvis du er i tvil om hvilket filter du skal velge kan du alltid kontakte oss. Send en e-post til info@japebo.no eller skriv til oss i chatten.