Viser alle 3 resultater

Er du en erfaren brukes av GN ReSound-høreapparater som er på utkikk etter en ny ladestasjon? Her på siden kan du lære mer om ladestasjonene fra ReSound. Hos Japebo finner du ladestasjon til dine ReSound-høreapparater som passer perfekt til dine behov.

Rask opplading

ReSound Desktop Charger C-3 er en åpen ladestasjon som kan lade oppladbare ReSound Key-høreapparater. Alt du må gjøre er å plassere høreapparatene i ladestasjonen, og så starter oppladingen automatisk. Høreapparatene slår seg automatisk av, og du kan trygt la dem lade over natten uten at det skader høreapparatene dine. Ladestasjonen slår seg automatisk av når oppladingen er ferdig. Du kan gjerne sette høreapparatene dine i ladestasjonen om natten, sånn at de er klare til bruk neste morgen. En opplading på kun tre timer gir nok strøm til hele 25 til 30 timers bruk.

ReSound Desktop Charger har i tillegg en hurtigladefunksjon. Høreapparatene trenger kun å lade i ti minutter før de har nok strøm til tre timers bruk. ReSound Desktop Charger har i tillegg et slankt og moderne design som gjør at den passer perfekt inn i hjemmet ditt.

En enkel ladeløsning

ReSound One Standard Charger er en ladestasjon til dine oppladbare ReSound One-høreapparater. Du skal koble ladestasjonen til et støpsel og deretter plasserer høreapparatene i ladestasjonen. Høreapparatene har nok strøm til 30 timers bruk etter å ha ladet i kun fire timer. Det er altså ingen risiko for at du kommer til å gå tom for strøm i løpet av dagen. Dette er en brukervennlig og effektiv ladestasjon som passer til bruk både hjemme og på kontoret.

Bruk en ekstra ladestasjon fra ReSound

Du kan bruke din ReSound One Standard Charger i kombinasjon med en eller flere andre ladere fra ReSound, som du kan ha stående på kontoret eller på hytten. Dermed er du garantert unik fleksibilitet i hverdagen. Du kan for eksempel bruke den vanlige ladestasjonen din i kombinasjon med en ReSound One Premium Charger. Dette er et perfekt alternativ for deg som er spontan og mye på farten.

ReSound One Premium Charger for oppladbare ReSound One-høreapparater lader høreapparatene dine sånn at de kan brukes gjennom en hel dag. Kapasiteten til det innebygde batteriet gir omtrent tre oppladinger av høreapparatene. Når du setter ReSound One-høreapparatene på plass i ladestasjonen, viser små LED-lamper ladestatusen. Ladestasjonen har en egen liten powerbank, så det er ikke nødvendig å alltid ha tilgang til stikkontakt. Resound Premium Charger fungerer også som et solid etui som oppbevarer høreapparatene dine.

Dette bærbare etuiet gjør det mulig å lade dine ReSound One-høreapparater hvor som helst, noe som gjør at det er uunnværlig på en travel helgetur.

For deg på farten

ReSound Quattro Charger Premium er en bærbar ladestasjon til ReSound Linx Quattro-høreapparater med miljøvennlige litium-ion-batterier. Den er perfekt når du skal på en ferie eller reise og er usikker på om du kommer til å ha tilgang til en stikkontakt. Med oppladingsmuligheter enkelt tilgjengelig kan du dra på nye eventyr uten bekymringer, og du kan være sikker på at du alltid får en god lydopplevelse.

Den har et innebygd batteri som gjør det mulig å lade høreapparatene dine når du ikke er i nærheten av en stikkontakt. Den er derfor perfekt å ha med på ferie eller reise hvor det er praktisk å alltid ha oppladete høreapparater, men hvor det ikke alltid er mulig å lade via stikkontakt.

Kontakt oss

Hos Japebo går vi inn for å tilby en kundeservice som er bedre enn normalen. Nettopp derfor står vi alltid klare til å hjelpe deg, sånn at du kan være trygg i kjøpet av en ny ladestasjon. Hvis du er i tvil om hvilken ladestasjon du skal velge kan du alltid kontakte oss. Send en e-post til info@japebo.no eller skriv til oss i chatten.