Beltone høreapparatdeler og tilbehør

Alt av Beltone høreapparattilbehør og vedlikeholdelse

Beltone ble grunnlagt i 1940 og er blant de første høreapparatprodusentene. Virksomheten eies av GN Store Nord som også har ReSound høreapparatene. Det er altså en av de største høreapparatprodusentene som produserer dette merket.

Gjennom mer enn 70 år har Beltone skapt kvalitetsløsninger til personer med nedsatt hørsel. Det er utviklet hørselsløsninger som sikrer det beste høreapparatet til forskjellige grader av hørselstap. Historien bak Beltone starter faktisk da grunnleggeren Sam Posen lagde et høreapparat til en venn. Han ønsket å hjelpe vennen sin med å få det meste ut av livet – også etter hørselstapet.

Det var tilbake på 1930-tallet og i 1940 at Beltone ble dannet i Chicago, USA. I 1945 skapte virksomheten verdens minste høreapparat og var ledende på dette området. Ikke minst er de ledende på komfort og livskvalitet for den som opplever hørselstap. Det å skape en økt livskvalitet for personer mer hørselstap er fremdeles Beltones viktigste oppgave den dag i dag.

Hos Japebo finner du alt det du trenger av vedlikeholdelsesprodukter til dine Beltone høreapparater. Utover det kan du også finne alt av trådløst tilbehør som du kan utvide dine Beltone høreapparater med.

Beltone trådløst tilbehør

Alt av trådløst tilbehør fra Beltone er utviklet av danske GN som også produserer ReSound høreapparatene. Derfor blir det trådløse tilbehøret også markedsført under navnet «ReSound Unite», men fungerer altså sammen med Beltone høreapparater.

Du vil raskt oppleve at når du kombinerer høreapparatene dine med trådløst tilbehør så vil du få mer kontroll over lytteopplevelsen din. Mange opplever dette som en direkte forbedring av livskvaliteten.

Med Micro Mic kan du altså igjen delta i sosiale arrangementer. Du kan ganske enkelt plassere Micro Mic mikrofonen på samtalepartneren din og så sendes lyden direkte til dine høreapparater. På den måten vil du ikke forstyrres av støy dersom dere for eksempel er på en travel restaurant.

Du finner alt det trådløse Beltone tilbehøret på siden med ReSound Unite produktene her.

Husk vedlikeholdelse av høreapparatene

Når du skal ha mest mulig ut av høreapparatene dine er vedlikeholdelsen avgjørende. Mange husker å ha ekstra batterier liggende, men langt færre er oppmerksomme på rengjøring av høreapparatet. Hos Japebo har vi et omfattende sortiment av produkter til både rengjøring og vedlikeholdelse av dine Beltone høreapparater.

Har du spørsmål om Beltone tilbehør og vedlikeholdelse så ikke nøl med å kontakte oss.

Du finner kontaktinformasjonen vår under her.