Viser 1–12 av 17 resultater

Hos Japebo tilbyr vi kvalitetsutstyr til ditt høreapparat. På denne siden har vi samlet et stort utvalg av ReSound Domer. Mangler du noen nye domer til høreapparatet ditt? Da har du kommet til det perfekte sted. En dome er nødvendig hvis du har et høreapparat med mottaker-i-øret eller receiver-in-ear (RIC) og denne må skiftes fra tid til annen. Det er derfor viktig at du finner riktig type ReSound Domer, slik at den passer til akkurat ditt høreapparat og din øregang. Derfor kan du ta en titt på vårt store utvalg!

Bytt ut ReSound Domer

En dome til høreapparatet er en liten klokkeformet silikonhette som passer til øregangen. En kuppel eller dome sitter på enden av apparatets slange og må forsegle øregangen. Det er derfor viktig at den sitter riktig for å sikre både komfort og funksjonalitet. Du kan bytte ut Resound Domer selv hvis du finner størrelsen som passer til øregangene dine. Da skal de blokkere ut uønsket lyd, slik at du får så mye ut av høreapparatet ditt som mulig.  Du bør bytte kupler hver 2. eller 3. måned. Når de er slitt, mister de evnen til å lukke seg helt, noe som svekker lydforsterkningen til høreapparatet. Derfor bør du også rengjøre domesene dine hver natt.

Eksperter innen perfekt hørsel

ReSound er en del av GN Hearing Denmark, som leverer intelligente og innovative hørselsløsninger som lar deg høre mer, gjøre mer og være mer enn du noen gang trodde var mulig. Omdreiningspunktet for bedriften er selvfølgelig mennesker med hørselstap, hvor det er et ønske om å hjelpe folk til å gjenoppdage hørselen slik at de kan leve rike, aktive og tilfredsstillende liv.

ReSound har alltid vært et skritt foran når det gjelder teknologisk utvikling. Det er de som står bak verdens første Made for iPhone høreapparat med direkte lydstrømming i stereo. ReSound var også den første som leverte 2,4 GHz-teknologi i høreapparater. ReSound kan dermed garantere et innovativt produkt som vil forbedre din livskvalitet.

Velg de riktige ReSound Domer

Hos Japebo er det garanti for at du finner akkurat de ReSound Domer som du leter etter. Vi har sørget for at det er noe til hvert enkelt apparat i vårt store utvalg. Her tilbyr vi blant annet lukket og åpen domes, og mye mer. Når du trenger et nytt høreapparat, vil audiografen sørge for at kuplene dine har riktig størrelse. Så når det gjelder å kjøpe domes som reserve, kjøp en størrelse som er litt større enn øregangen din, men likevel komfortabel. Det finnes tre typer ReSound Domer – den åpne, den lukkede og de power domene. Åpne domes har åpninger som slipper inn lyd, noe som er fint for folk som sliter med okklusjonseffekten. De lukkede ReSound-kuplene har en tettere forsegling med sikte på å minimere mengden av støy fra omgivelsene. Power domer har den tetteste forseglingen og passer for personer med alvorlig hørselstap. Så det er nok å velge mellom, men du bør velge de som passer best for din høresituasjon. Mange starter med en lukket kuppel og går senere over til en åpen dersom de har problemer med okklusjonseffekten. På samme måte starter andre med en lukket dome, men finner ut at den ikke blokkerer omgivelsesstøy like effektivt som de hadde ønsket og bytter derfor til en power dome.

Rask levering og service

I tillegg til vårt ønske om å levere kvalitetsutstyr til høreapparater, har vi i Japebo også et ønske om å tilby våre kunder en effektiv, pålitelig og lett tilgjengelig tjeneste. Kontaktinformasjon finner du nedenfor, hvor det er mulig å både ringe og skrive. Vi streber alltid etter å svare på alle spørsmål og henvendelser så raskt som mulig og vi er alltid ærlige og hjelpsomme. På nettsiden kan du lese om våre leveringstider og priser, samt når du kan få fri frakt. Du kan for eksempel også lese om vår angrerett, handelsbetingelser, returregler samt personopplysningspolicy. Har du funnet et produkt som dekker dine behov og ønsker, er all informasjon innen rekkevidde. Du er velkommen til å kontakte oss hvis du har spørsmål.