Viser alle 4 resultater

Rexton filter

Hos Japebo tilbyr vi tilbehør til alle typer høreapparater. På denne siden har vi samlet et stort utvalg av voksfiltre. Sitter du å mangler nye voksfiltre til høreapparatet ditt? Da har du kommet til rett sted. Et Rexton voksfilter finnes i mange forskjellige typer, og derfor er det viktig at du finner de som oppfyller dine krav og passer akkurat til ditt høreapparat. Med et Rexton voksfilter får du den beste lydopplevelsen samt en utrolig behagelig og frisk følelse når du bytter voksfilter. Samtidig sørger du for at høreapparatet ditt kan vare i mange år, da et voksfilter hindrer fremmedlegemer i å trenge inn i enheten din.

Bytte av Rexton voksfilter

Så fort du mister deler av hørselen, kan hverdagen bli en stor utfordring. Dessverre blir hørselen dårligere for de aller fleste enten i tidlig eller sen alder. Derfor er det svært mange som både bruker og drar nytte av høreapparater i dag. Hørselen er med på å opprettholde en viss livsglede. I dag er høreapparater så velfungerende og praktisktalt usynlige. Derfor sørger de for at du kan høre alt og alle rundt deg. Denne smarte teknologien krever imidlertid noe vedlikehold og utskifting av tilbehør for å fungere optimalt. Dette gjelder blant annet voksfiltre. Et Rexton voksfilter beskytter høreapparatet mot fremmedlegemer og sikrer derfor hørselen din. Et Rexton voksfilter anbefales å skiftes ut minst hver 4. uke slik at du kan oppnå en best mulig lydopplevelse.

Vekt på holdbarhet og pålitelighet

Målet til Rexton er å utvikle og levere automatiske og pålitelige høreapparater som fungerer. Her tror man på at hver enkelt skal ha de beste alternativene selv med hørselstap. Siden 1955 har derfor Rexton jobbet med å utvikle og produsere pålitelige høreapparater som kan brukes hver dag – hele tiden. De kan håndtere alle utfordringer og inneholder den mest avanserte teknologien med mange fordeler for deg med hørselstap. Hos Rexton er det lagt vekt på sikkerhet, holdbarhet og pålitelighet, og derfor kan du stole på dem med stor fordel. Du er garantert teknologi på høyeste nivå som du kan ha glede av i svært lang tid.

Velg det perfekte Rexton voksfilteret

Hos Japebo er det garanti for at du finner akkurat det Rexton voksfilteret du leter etter. Vi har sørget for at det er noe for enhver smak blant det store utvalget. Du kan for eksempel velge Signia miniRecieverWax Guard, som sikrer den mest optimale lyden ved å forhindre tilstopping av voks. Dette minimerer risikoen for at høreapparatene dine blir tette med partikler. Veksten i høyttaleren er den vanligste årsaken til reparasjoner eller utskiftninger av høyttalerenheten. Du kan også velge et QuickGuard voksfilter, som er det perfekte Rexton voksfilteret for in-ear enheter. Dette Rexton voksfilteret er plassert ved lydutgangen på det støpte høreapparatet i øret eller på den støpte øreproppen og gir optimal beskyttelse mot fremmedlegemer. Uansett hvilket Rexton voksfilter du velger, er de alle enkle å erstatte med tilhørende verktøy. Så du kan med stor fordel bytte ut ditt Rexton voksfilter hvis du vil ha glede av høreapparatet ditt lenge.

Effektiv levering og service

I tillegg til vårt ønske om å tilby tilbehør til alle typer høreapparater, har vi i Japebo også et ønske om å tilby våre kunder en pålitelig, effektiv og lett tilgjengelig tjeneste. Vår kontaktinformasjon finner du nedenfor. Vi streber alltid etter å svare på alle spørsmål og andre henvendelser så raskt som mulig og vi er alltid ærlige og hjelpsomme. På nettsiden vår kan du også lese om våre leveringstider og priser, når du kan få gratis frakt og som vi har mulighet til å levere til. Du kan f.eks. les også om våre regler for betaling, angrerett, retur samt retningslinjer for personvern og informasjonskapsler. Har du funnet et produkt som tilfredsstiller dine ønsker og behov, er all informasjon innen rekkevidde. Du er velkommen til å kontakte oss hvis du har spørsmål.