Viser alle 6 resultater

Få en bedre, kompromissløs lydopplevelse med trådløst tilbehør fra Rexton. Her hos Japebo finner du blant annet fjernkontroller som kan regulere lydnivået på høreapparatene dine etter behov, og transmittere som kan overføre lyden fra TV-apparatet til høreapparatene dine. Vi har med andre ord sørget for at du ikke kommer til å ha mangel på utstyr til høreapparatene dine. Sjekk ut vårt store utvalg av trådløst tilbehør til Rexton-høreapparater, og finn det som passer til dine behov.

Rexton har utviklet høreapparater til deg i mer enn 50 år, og de har derfor fulgt med på utviklingen gjennom mange år. Rexton fokuserer på fire kjerneideer når de utvikler høreapparater: verdi, innovasjon, kvalitet og brukervennlighet. Du kan altså være sikker på at du får et produkt med høy stabilitet og god levetid hvis du velger høreapparater og tilbehør fra Rexton.

Kjøp fjernkontroller, halsslynger og annet tilbehør til høreapparatene dine hos Japebo

Invester i en verden full av lyd med vårt trådløse tilbehør fra Rexton. Vi hos Japebo har sørget for at vi har alt du kan trenge av tilbehør til høreapparatene dine. Gå på oppdagelsesferd i utvalget vårt, og se om du finner tilbehør du ikke kan være foruten.

Vi hos Japebo har et stort utvalg av fjernkontroller som gjør det enklere for deg å utnytte alle funksjonene på høreapparatene dine. Fjernkontrollene gjør det også mulig å motta kvalitetslyd fra mobiltelefonen eller TV-apparatet direkte til høreapparatene dine, og de er enkle å anvende. Vi har også et utvalg av halsslynger som sikrer riktig plassering og god lydkvalitet når du hører på enheter eller snakker i telefonen. Noen av halsslyngene har også en rekke funksjoner, og kan for eksempel brukes som fjernkontroll.

Vi tilbyr også mikrofonenheter som sender lyd til høreapparatene dine, og bærbare ladestasjoner til oppladbare høreapparater. I tillegg har vi selvfølgelig transmittere som forbinder høreapparatene med TV-apparatet ditt, og gir deg en fullkommen opplevelse når du ser på yndlingsprogrammet ditt.

Hos Japebo er du garantert betjening på høyt faglig nivå

I tillegg til å tilby trådløst tilbehør fra Rexton, har Japebo et stort utvalg merker som leverer tilbehør i høy kvalitet til høreapparater. Du kan blant annet finne trådløst tilbehør og en rekke andre ting til høreapparatene dine fra Siemens, Widex og Phonak. Alle merkene vi tilbyr produserer tilbehør i høy kvalitet, så du kan være sikker på at du gjør en god investering uansett hvilket merke du velger.

Hvis du har spørsmål om Rexton-produktene våre eller andre produkter til høreapparater i sortimentet vårt, er det bare å ta kontakt. Hørselsspesialistene våre er klare til å hjelpe deg når du sender en e-post til info@japebo.no.