Viser alle 4 resultater

Som en av verdens førende leverandører av høreapparater, er Phonaks misjon å forandre livet til mennesker som lider av hørselstap. Måten Phonak gjør dette på, er ved å flytte grensene for høreteknologi, og skape brukervennlige løsninger med fremragende lydkvalitet. De lykkes derfor med misjonen, da de gjennom sine kvalitetsprodukter øker livsgleden til hørselshemmede over hele verden. Det er dette de kaller for «kjærlighet ved første lyd». Nysgjerrig? Se nærmere på utvalget av Phonak batterier herunder.

Velg det riktige batteriet til høreapparatet ditt fra Phonak

Hos Japebo finner du et bredt utvalg av Phonak batterier til høreapparater. Uansett hvilket høreapparat du har, så kan du finne batterier i den helt riktige størrelsen, her på denne siden. Vi forhandler utelukkende  originale deler til høreapparatet ditt fra Phonak, og du kan derfor være sikker på at du får den helt riktige kvaliteten, hver gang du handler online i butikken vår.

I sortimentet vårt med batterier fra Phonak, finner du bl.a. Phonak 10 batteri, Phonak 13 batteri, Phonak 312 batteri og Phonak 675 batteri. Alle batteriene er inndelt i gjenkjennelige farger, noe som minsker risikoen for å velge feil batterier. Alle batteriene har det til felles, at de har lang levetid og god yteevne.

Oppbevar batterier korrekt for at sikre best mulig yteevne

Hvordan du oppbevarer batteriene dine, er av stor betydning, i forhold til batteriets yteevne. Batteriene skal helst ligge ved en romtemperatur på 10-25 grader. Det er også viktig at det ikke er fuktig eller for varmt, da dette vil påvirke batteriene negativt, og gi dem en kortere levetid.

Hvis du akkurat har satt et nytt batteri inn i høreapparatet ditt, så vent i 2 minutter efter at merkatet er fjernet. Hvis det ikke fungerer etter dette, så bør du levere høreapparat et ditt inn til en hørespesialist, for å undersøke om det kan være en feil på høreapparatet.

Den riktige høreløsningen i alle situasjoner

Phonak har utviklet et stort utvalg av  trådløst tilbehør, som er med til å forbedre høreapparatets yteevne. Dette gjør det lettere for deg å være i kontakt med omgivelsene dine i hverdagen. Uansett om det gjelder telefonsamtaler, samtaler i større grupper, besøk på restaurant, samtale i et støyende miljø, i et klasselokale, eller om du bare skal se fjernsyn, så kan Phonak tilby deg en ideell høreløsning.
Hvis du har spesielle behov, og ønsker veiledning til hvordan du kan løse dine utfordringer på best mulig måte, så kan spesialistene våre hjelpe deg.

Bestilling av høreapparatbatterier fra Phonak online

På Japebo kan du bestille batterier til høreapparatene dine online. Det er hurtig og enkelt, og vi leverer bestillingen din i løpet av noen få hverdager. Hvis du har spørsmål til hvilke batterier som passer best til høreapparatene dine, eller spørsmål til det brede produktsortimentet vårt av tilbehør fra Phonak, så er du selvfølgelig velkommen til å ta kontakt med kundeservice. Du kan skrive til oss på info@japebo.no.

Japebo er en autorisert forhandler av alle de produktene, som du finner i nettbutikken vår. Våre ansatte er utdannede hørespesialister, med mange års erfaring med tilpasning av høreapparater og rådgivning omkring trådløst tilbehør.