ReSound

ReSound, som eies av GN Store Nord, er en av verdens største produsenter av høreapparater. Siden 1943 har selskapet satset på innovative høreløsninger som kombinerer nytenkning og design med solid teknologi – selvfølgelig basert på dyp audiologisk innsikt og god forståelse for høreapparatbrukere. For ReSound er mennesker med hørselstap, i alle aldre, i fokus for alt de gjør.

På denne siden finner du alt du trenger for å holde ditt ReSound høreapparat i prefekt stand. Dette gjelder både deler og tilbehør til høreapparater og produkter for vedlikehold. I tillegg kan du finne alt som finnes av trådløst tilbehør som du kan utvide dine ReSound høreapparater med.

ReSound forbedrer livskvaliteten for personer med hørselstap

Med et ønske om å forbedre livskvaliteten for mennesker med hørselstap, og deres familie og venner, har ReSound utviklet den prisbelønte “Smart Hearing”-teknologien. Den hjelper høreapparatbrukere og deres familie og venner med å forbedre kommunikasjon og forståelse. Med ReSound høreapparater kan du fokusere på akkurat det du ønsker å høre. Så når du f.eks. er i en bråkete restaurant så vil ReSound Smart Hearing sørge for at du fortsatt kan snakke med dem du spiser med – det utgjør en reell og merkbar forskjell.

Få enda mer ut av høreapparatene dine med innovativt tilbehør

Alt trådløst tilbehør fra ReSound er selvfølgelig laget for å fungere med ditt ReSound høreapparat. Derfor er det et hav av funksjoner som virker helt intuitivt. Derfor trenger du ikke å være nervøs for om du kan få tilbehøret til å virke – det skjer stort sett automatisk.

Trenger du hjelp for å høre flere stemmer i en større forsamling så er Multi Mic fra ReSound det du trenger. Med Multi Mic får du en trådløs mikrofon som har alle fordelene til Micro Mic, men som også kan brukes som en bordmikrofon som effektivt fanger opp alle lydene rundt bordet for f.eks en familiemiddag eller andre større sammenkomster.

Husk også å vedlikeholde høreapparatet

Når du trenger å få mest mulig ut av høreapparatet ditt, er vedlikehold viktig. Du husker kanskje å ha ekstra batterier liggende, men husker du også å rense høreapparatene? Vi har et stort utvalg av produkter for både rengjøring og vedlikehold.

Hos Japebo er du garantert høreapparattilbehør av høyeste kvalitet

Japebo gir deg tilbehør til høreapparater av høyeste kvalitet for både store og små. På denne siden finner du et bredt utvalg av tilbehør og produkter innenfor vedlikehold fra ReSound, som er en av verdens ledende produsenter av innovative høreløsninger. Vi tilbyr selvfølgelig alle de mest populære produktene, derfor vil du garantert kunne finne akkurat det du mangler til høreapparatet ditt.

Er du i tvil om ReSound tilbehør og produkter for vedlikehold er noe for deg, er du alltid hjertelig velkommen til å kontakte oss for uforpliktet veiledning. Du kan kontakte oss på flere måter. Enten direkte i chatten på denne siden eller skrive til oss på info@japebo.no hvor våre dyktige medarbeidere innen kundeservice står klare til å hjelpe deg med alle spørsmål.