Viser alle 2 resultater

Alt i Signia høreapparattilbehør

Signia har tatt over Siemens sin høreapparatproduksjon. Så selv om navnet kanskje er nytt for deg, ligger det over 100 års erfaring bak produksjonen. Det betyr også at det finnes et stort utvalg av både høreapparater og tilbehør på markedet allerede. Signia har (under deres gamle navn) vært ledende innen innovasjon og produksjon av høreapparater. Alltid i forkant av utviklingen, hvor formålet er å gi høreapparatbrukere en best mulig opplevelse.

Signia trådløst tilbehør

Siden det ligger mange års utvikling bak Signia, finnes det allerede et stort utvalg av trådløst tilbehør på markedet. Alle produktene er designet for å møte en rekke spesifikke behov. Alltid med fokus på å sikre optimal utnyttelse av dine høreapparater. Det finnes for eksempel en MiniPocket-fjernkontroll som gir deg enkel og trådløs kontroll av høreapparatene dine. Det er faktisk en fjernkontroll på størrelse med en bilnøkkel. Med denne lille fjernkontrollen får du full kontroll over høreapparatet ditt. Du kan blant annet justere volumet eller skru høreapparatet av og på. Dersom du ute etter produkter som lydkupler eller voksfiltre er dette selvfølgelig også noe vi har et stort utvalg av hos Japebo.

Ikke glem vedlikeholdet

Hvis du vil ha den optimale opplevelsen med høreapparatet ditt, er vedlikehold avgjørende. Dette gjelder ikke bare å ha ekstra batterier, men spesielt rengjøring og tørking. Derfor har vi et omfattende utvalg av vedlikeholdsprodukter. Dette gjelder alt fra rengjøringsspray til Signia PerfectDry Lux tørkeboks som er et automatisk rengjøringssystem. Tørkeboksen sørger for rask tørking og effektiv desinfeksjon av høreapparater via ultrafiolett lys.

Har du spørsmål om Signia tilbehør eller vedlikehold, er du alltid velkommen til å kontakte oss. Se kontaktinfo nedenfor.