Viser alle 5 resultater

Har du bruk for en ny lader til dine Rexton-høreapparater? Kanskje det er på tide å bytte ut den gamle? Da har du kommet til rett sted. Her på siden finner du et stort utvalg av originale ladestasjoner til dine Rexton-høreapparater. Hos Japebo sørger vi for at du finner den ladestasjonen som passer perfekt til dine behov. Vi sørger for at du ikke må inngå kompromiss når det kommer til utstyr, og at du får best mulig lydopplevelse.

Opplading på farten

Rexton Slim-RIC Travel Charger Qi er en reiseladestasjon som er kompatibel med Rexton M-Core SR (Slim RIC)-høreapparter. Denne slanke og kompakte ladestasjonen bruker et trådløst Qi-oppladingssystem og avansert litium-ion-teknologi til å gi tre fulle oppladinger av høreapparatene dine. Den er perfekt når du er på farten og ikke har tilgang til en stikkontakt. Den er altså ideell for deg som ofte er på farten, og du kan gjerne ha den liggende på kontoret eller i bilen. Rexton Travel Charger blir fullt oppladet på kun fire timer. Den har en hurtigladefunksjon som gir fem timers brukstid etter kun 30 minutter med opplading, og selve ladestasjonen kan lades helt opp på kun tre timer.

Rexton Travel Charger har en automatisk av/på-funksjon. Høreapparatene slår seg automatisk av når de blir plassert i ladestasjonen, og de slår seg automatisk på når du tar dem ut igjen.

Rexton Slim-RIC Charging Case er også ideell perfekt for deg som er mye på farten. Ladestasjonen er kompatibel med Rexton Stiline G5. Denne ladestasjonen fra Rexton har et attraktivt og elegant utseende, og den passer derfor både estetisk og funksjonelt inn i hverdagen din. Ladestasjonen er en praktisk løsning, uansett om du er hjemme, på farten eller på kontoret. Ladestasjonen har sitt eget batteri med kapasitet til tre fulle oppladinger.

Du er ikke avhengig av tilgang til stikkontakt når du bruker Travel Charger, fordi powerbanken i ladestasjonen har nok strøm til å lade opp høreapparatene dine tre hele ganger før ladestasjonen må lades.

Opplading og tørking av dine Rexton-høreapparater

Rexton Charging Station er en smart og praktisk ladestasjon som raskt lader opp høreapparatmodellene M-Core R-Li, M-Core B-Li-M, M-Core CROS R-Li, M-Core CROS R, Stellar RIC 8C og Stellar M 8C. Ladestasjon er utstyrt med lokk, så den beskytter, transporterer og lader høreapparatene dine.

Ladestasjonen kan kobles til USB-utganger, så det er enkelt å lade opp høreapparatene dine uansett hvor du befinner deg. Koble den til en strømbank, bærbar datamaskin eller en stikkontakt, og så har du mange timers bruk foran deg. Rexton Charger Station er perfekt når du skal på ferie eller helgetur. Ladestasjonen er utstyrt med lokk, så den kan også brukes til å oppbevare og transportere høreapparatene dine.

Rexton Charger Station slår seg automatisk av når høreapparatene dine er fullt oppladet, så det er enkelt å lade dem om natten. Når du vil lade høreapparatene dine er det bare å sette dem i de matchende hullene på ladestasjonen. Oppladingen starter automatisk når høreapparatene har blitt riktig plassert, og den stopper når de er fullt oppladete. Nå er du klar til en hel dag med lydopplevelser.

Unngå reparasjoner og forleng levetiden på dine Rexton-høreapparater

Rexton Smart Li-ion Power lader opp Rexton-høreapparater med litium-ion-batterier. De oppladbare batteriene er et bærekraftig alternativ som skåner miljøet og samtidig gir best mulig lytteopplevelse. Høreapparatene er fullt oppladet etter å ha ladet i kun fire timer, og de har da 24 timers brukstid. Ladestasjonen skrur seg automatisk av når høreapparatene lades, så den bruker ikke unødvendig strøm.

Rexton Smart Li-ion Power tørker også høreapparatene dine mens de lades. Tørking fjerner fukt som har samlet seg i løpet av dagen fra høreapparatene dine. Levetiden til selve høreapparatene blir forlenget, og antallet bakterier rundt øret blir redusert. Det betyr at du ikke blir plaget eller irritert av å bruke høreapparatene.

Det er enkelt å bruke Rexton Smart Li-ion Power. Du trenger bare å sette høreapparatene på plass i ladestasjonen. Høreapparatene skrur seg automatisk av når de settes i ladestasjonen, og de skrur seg automatisk på når de blir tatt ut og skal tas i bruk. Rexton Smart Li-ion Power beskytter miljøet, optimerer tidsbruken din og tar vare på høreapparatet samtidig.

Rexton Smart Power Charger er en ladestasjon for dine Rexton-høreapparater med oppladbare batterier (må kjøpes separat). På én opplading har du mer enn nok strøm for én dag, og de varer enda lengre hvis du tar jevnlige pauser fra å bruke høreapparatene.

Rexton Smart Power Charger fungerer også som et tørkeetui, og tørkingen starter automatisk etter opplading. Høreapparatene er dermed frie for fuktighet, noe som også er bra for velværet i øregangen.

Rexton Smart Power Charger er i tillegg svært enkel å anvende, og den er utstyrt med LED-indikatorlys som gjør det enkelt å følge med på ladeprosessen.

Har du behov for hjelp eller veiledning?

Hos Japebo går vi inn for å tilby en kundeservice som er bedre enn normalen. Nettopp derfor står vi alltid klare til å hjelpe deg, sånn at du kan være trygg i kjøpet av ny ladestasjon.

Hvis du har spørsmål om våre ladestasjoner, høreapparater eller annet tilbehør, kan du sende en e-post til info@japebo.no eller i chatten. Vi vil veldig gjerne hjelpe deg sånn at de gode lydopplevelsene kan begynne.