Viser alle 4 resultater

Siemens trådløst tilbehør

Her på siden kan du finne alt det trådløse tilbehøret du har bruk for slik at du kan forbedre lydene fra ditt Siemens-høreapparat. Ta en titt på våre trådløse tilbehør nedenfor og finn det som passer best til dine behov.

Trådløst tilbehør fra Siemens

Hos Japebo kan du finne et bredt utvalg av trådløst til dine høreapparater fra Siemens. Med et høreapparat er du på god vei mot en bedre hverdag, men trådløse tilbehør til høreapparatet ditt kan gjøre hverdagen enda litt bedre og enda litt morsommere. Vi tilbyr trådløse tilbehør som fjernkontroller, sendere og mikrofoner fra Siemens hos oss. Dermed er du helt sikker på at du finner noe som passer deg.

Fjernkontroll med flere funksjoner

Står du og mangler en fjernkontroll som gjør at du enkelt får tilgang til høreapparatets mange funksjoner? Da må du ta en titt på vår EasyPocket. Fjernkontrollen er enkelt å bruke ettersom den har store knapper som gjør at du kan justere og stille inn lyden akkurat som du måtte ønske. Ta også en titt på vår miniPocket-fjernkontroll som gir deg muligheten til å styre funksjonene til høreapparatet fra en liten og diskré fjernkontroll. Både EasyPocket og miniPocked passer til Siemens- og Signia høreapparater.

Ønsker du deg en fjernkontroll med enda flere muligheter så sjekk ut EasyTek som er en avsender og fjernkontroll i en. EasyTek kobler høreapparatet ditt til for eksempel TV-en, datamaskinen eller mobiltelefonen via Bluetooth. På den måten har du en innebygget mikrofon til telefonsamtaler.

Sendere til enhver smak

Ta også en nærmere titt på utvalget av sendere. Vi har TV-sendere som kan kobles sammen med Siemens- og Signia-høreapparater helt trådløst. Bruk TV-senderen sammen med EasyTek for å få den optimale lydopplevelsen hver eneste gang. Hvis du allerede har en TV og ønsker å koble lyden fra TV-en til høreapparatet så kan du ta en nærere titt på våre Tek-sendere.

Dersom du ofte er på konferanser eller ser på presentasjoner på jobben så kan du med fordel investere i en VoiceLink-mikrofon hos oss. Mikrofonen kan du gi til den som skal snakke under presentasjonen eller konferansen. Dermed sendes lyden direkte til ditt høreapparat. Enkelt og greit.

Japebo har trødløst tilbehør til deg

Hos Japebo kan du finne trådløst tilbehør fra andre merker enn bare Siemens som alle vil gjøre hverdagen din enklere. Gå på en liten oppdagelsesferd i kategorien “trådløse tilbehør” og  finn produkter fra blant annet Phonak, Interton og Rexton og finn din favoritt.

Nøl ikke med å kontakte oss dersom du har noen spørsmål angående våre tråløse tilbehør fra Siemens eller noen av de andre produktene. Vi kan nås på mailen vår info@japebo.no. Vi er autoriserte forhandlere av alle produktene vi tilbyr i nettbutikken. Det betyr at dersom du kontakter oss så kan du være sikker på at du får hjelp av en ansatt med høy faglig kompetanse.