Viser alle 5 resultater

Oticon ladere til oppladning av høreapparater

Hos Japebo finner du ulike Oticon-ladere til dine Oticon-høreapparater. Ladere fra Oticon gjør hverdagen enklere for deg som bruker høreapparater fra Oticon. Å bruke Oticon oppladbare høreapparater kunne ikke vært enklere – bare koble høreapparatene til laderen om natten, og du vil våkne opp til høreapparater som er fulladet og klare for en hel dags bruk.

Oticon jobber hele tiden mot deres visjon om en verden der innovativ hørselsteknologi gir meningsfulle, livsendrende fordeler for mennesker med hørselstap.

Ladere for litium-ion-batterier

Ladere fra Oticon har det til felles at de bruker høreapparater med litium-ion batteriteknologi. Oticons litium-ion batteriteknologi sørger for at du kan nyte en hel dag med god hørsel etter å kun ha ladet en gang. Den oppladbare litium-ion batteriteknologien er perfekt fordi den muliggjør en stor batterikapasitet, noe som gir langvarig ytelse og korte ladetider.

Oticon litium-ion batteriladere er også det miljøvennlige valget. Ved å bruke oppladbare batterier i stedet for å kaste de gamle batteriene og erstatte dem med nye, trenger du bare å lade dem om natten. Du sparer dermed miljøet for å bryte ned hundrevis av vanlige batterier. Alt i alt er det en vinn-vinn-situasjon.

Gjør hverdagen enklere

Hos Japebo finner du Oticon Charger 1.0. for litium-ion-batterier som lader høreapparatene dine slik at de varer hele dagen. Du kan med fordel ha en ekstra lader med fast plass i helgebaggen eller på kontoret, slik at du alltid kan lade høreapparatene. En full lading med Oticon Charger 1.0 tar kun 3 timer og da har du batterilevetid for mer enn en hel dags bruk.

Oticon SmartCharger er en bærbar ladeløsning for Oticon MiniRITE R-modellene More, Zircon, Play Px og Cros Px . Du kan også bruke denne laderen til de andre MiniRITE R-modellene, men du risikerer at de hyler mens de er i laderen, da de ikke slår seg av automatisk. Er du i tvil kan du alltids skrive til oss på epost eller her i chatten, så hjelper vi deg mer enn gjerne.

Du kan bruke SmartCharger-laderen både hjemme og på farten. Laderens innebygde oppladbare litium-ion-batteri gjør det mulig å bruke SmartCharger som powerbank når du ikke har tilgang til et strømuttak. Med den innebygde powerbanken får du muligheten til å lade et sett med oppladbare høreapparater tre ganger. I tillegg er den praktisk til oppbevaring og tørking av høreapparatene, noe som gjør den uunnværlig for f.eks. en aktiv helgetur. Lokket på laderen beskytter høreapparatene dine og magnetfunksjonen i laderen holder høreapparatene på plass.

Slik lader du med Oticon-ladere

Det er enkelt og raskt å lade høreapparatene dine med ladere fra Oticon.

Plasser høreapparatene i ladeportene slik at lysdiodene på høreapparatene vender samme vei som lysdioden på laderen. For at du skal være sikker på at høreapparatet lader så skal du legge merke til at LED-lampene på høreapparatene lyser rødt. Hvis høreapparatene er plassert feil, vil de ikke lade. De lyser jevnt grønt når høreapparatene dine er fulladet. Det tar tre timer å lade høreapparatene helt hvis batteriet er helt utladet.

Når du har plassert høreapparatene dine i laderen om kvelden, kan du allerede neste morgen ta dem ut av laderen og sette dem på. Høreapparatene slår seg av når de settes i laderen, og de slår seg på automatisk når du tar dem ut av laderen.

Laderen er det beste stedet å oppbevare høreapparatene dine. Når høreapparatene dine ikke er i bruk, plasser dem i laderen for å lade. Dette sikrer at høreapparatene dine alltid er ladet. Du bør lade høreapparatene hver natt. Litium-ion-batteriet kan lades daglig, og det er ikke nødvendig å lade ut batteriet helt før du setter høreapparatene tilbake i laderen.

Trenger du hjelp?

Hos Japebo legger vi stor vekt på at vår kundeservice skal være utover det vanlige. Nettopp derfor er vi også alltid klare til å hjelpe deg, slik at du kan føle deg vel når du kjøper din nye lader.

Er du i tvil om hvilken lader du skal velge, er du alltid velkommen til å kontakte oss. Skriv en e-post til info@japebo.no eller skriv til oss i chatten.