Interton tilbehør

Her på siden kan du finne alt det du har bruk for til ditt Interton-høreapparat, slik at du kan få en optimal lydopplevelse.

Hos Japebo kan du få et stort utvalg av produkter fra det tyske Interton som forhandler høreapparater samt tilbehør til apparatet. Interton ble grunnlagt i 1962 og er i dag en del av GN Group som tilbyr intelligente lydløsninger til deg slik at du skal kunne høre enda mer enn det du hadde forestilt deg. GN Group er den eneste virksomheten i verden som både har medisinsk og profesjonell teknologi samlet under ett og samme tak. Dette resulterer i et unikt kjennskap til både hørsel og det menneskelige øret. Gå på oppdagelse gjennom de forskjellige kategoriene med produkter der du kan finne domes/kupler, trådløst tilbehør, tynne lydslanger m.m. Hør forskjellen – kjøp Interton-tilbehør i dag!

Få domes og tynne lydslanger

Hos Japebo kan du finne et bredt utvalg av Interton lydkupler, som også kalles for domes, som vil forbedre din lydopplevelse. Intertons domes fås i forskjellige størrelser og modeller slik at du helt sikker kan finne en som faller i smak. Ta også en kikk på våre hvite domes dersom du foretrekker en bestemt farge på lydkuppelen eller om du ønsker å åpne opp muligheten for å bruke dine domes til høreapparater fra andre merker enn Interton. Våre hvite domes kan nemlig også brukes sammen med høreapparater fra Beltone og ReSound.

Vi har også tynne lydslanger som dine domes kan brukes sammen med slik at lyden blir overfør fra høreapparatet til øret ditt på optimalt vis. På samme måte som lydkuplene, kommer også lydslangene i forskjellige størrelser og de passer også til høreapparater fra Beltone og ReSound. Enklere blir det ikke!

Trådløst tilbehør til ditt høreapparat

Du kan naturligvis også få et stort utvalg av trådløst tilbehør til ditt høreapparat, som du kan bruke for at hverdagen skal bli enklere. Sjekk ut våre mikrofoner Micro Mic og Multi Mic som kan sende stemmer og lyd direkte til høreapparatene dine. Mikrofonen fungerer i en avstand på opptil 25 meter, slik at den personen du snakker med kun trenger å feste mikrofonen på klærne og så er du klar til å høre alt – selv om dere skulle være på et bråkete sted.

Vi har også fjernbetjening slik at du kan skifte program, justere lydstyrken og sende lyd fra TV-en. Sjekk også ut ReSound Unite ™ TV-streamer samt telefonklyper til Interton som gir deg muligheten til å motta telefoner uten å ta telefonen opp fra lommen.

Voksfilter og vedlikeholdelse for bedre lyd

Ikke inngå et kompromiss med vedlikeholdelsen av dine høreapparater – for hvis du ønsker at dine høreapparater skal fungere optimalt og upåklagelig skal de vedlikeholdes. Derfor kan du finne alt fra ortoferm krem og rundbørster til rensespray, rensebeger og renseservietter hos oss, slik at høreapparatene dine holder i mange år fremover.

Husk også å investere i et voksfilter så du kan holde høreapparatene frie for fukt og smuss som kan komme inn i høreapparatet og forvrenge eller endre lyden. Se nærmere på utvalget vårt av voksfilte og forleng levetiden på ditt høreapparat! Vi hos Japebo anbefaler at skifter filteret hver 4. uke for optimal effekt.

Japebo er din forhandler av tilbehør til høreapparater

Sitter du igjen med spørsmål om utvalget vår av produkter til Interton-høreapparater, da må du meget gjerne kontakte oss. Hørespesialistene våre sitter klare på mailen vår info@japebo.no. Du kan være sikker på at du får hjelp av en medarbeider med høy faglig kompetanse når du kontakter oss, ettersom Japebo er autorisert forhandler av alle produktene i nettbutikken vår.