HVERT ELEMENT DU TRENGER

Alle våre varer i merkevareutvalget

Velkommen til Japebo – alt innen tilbehør til høreapparater

Riktig tilbehør til ditt høreapparat kan utgjøre en stor forskjell i din daglige tilværelse. En konsekvent god lydopplevelse er essensiell for å ha en god dagligdagse der du enkelt kan følge samtaler, streame lyd fra elektroniske enheter og sørge for riktig rengjøring og vedlikehold av høreapparatene dine. Hos Japebo finner du det beste tilbehøret til høreapparater fra alle de store merkene som Phonak, Siemens og ReSound. Enten du leter etter tilbehør til Widex-høreapparater eller til Oticon-høreapparater, kan du finne dem her på nettsiden.

Originalt tilbehør til høreapparater

Hos Japebo finner du rimelige priser på originalt tilbehør til høreapparater. I noen land er det økonomisk støtte tilgjengelig for høreapparater, men ikke for tilbehør til høreapparater. Derfor kan det lønne seg å handle dine strømtilbehør, domer, øreholdere, tørkeboks eller fjernkontroll hos Japebo, hvor vi har lave priser på alle produkter.

For de nyeste høreapparatene finnes det et bredt utvalg av tilbehør som kan hjelpe deg med å tilpasse lydopplevelsen nøyaktig etter dine behov. Tidligere var et høreapparat en enkelt enhet, men dette har endret seg drastisk. Spesielt innen trådløst tilbehør er mulighetene uendelige. Du kan også finne alt som har med rengjøring av høreapparater å gjøre.

Trådløst tilbehør for høreapparater

Mange av de nye tilbehørene for høreapparater bruker Bluetooth-teknologi, noe som betyr at de fungerer trådløst. Dette er mye enklere å betjene, da det kan gjøres med en liten diskret fjernkontroll eller til og med med mobiltelefonen din. Du kan koble høreapparatene til smarttelefonen, nettbrettet eller datamaskinen din og streame lyden til høreapparatene. I tillegg kan du få tilbehør som gjør det enklere å snakke i telefonen. Dette åpner en verden av muligheter for å tilpasse lydopplevelsen 100 % etter dine egne behov.

Blant annet vil du finne diskrete mikrofoner og sendere, som begge kan gjøre en-til-en-samtaler mye klarere og enklere å høre. Det kan også hjelpe deg hvis avstanden er betydelig, for eksempel når du sitter i en forelesning. Det finnes også produkter som kobler høreapparatet ditt til TV-en, slik at du kan høre lyden fra TV-en med valgfri volum, uten å påvirke andre i rommet.

Vedlikehold av høreapparater

Hos Japebo finner du også alt du trenger av tilbehør for å vedlikeholde høreapparatene dine. For å rengjøre høreapparater, kan du finne renseservietter, øre-spray, børster, luftblåsere og tørkebokser for høreapparatene dine, som alle er en viktig del av daglig rengjøring og sørger for å rense høreapparatet ditt.

Tilbehøret du bør bytte månedlig, finner du også her på nettsiden. Alle typer voksfilter for høreapparater som sikrer en stabil lydstrøm fra høreapparatet til øret ditt, kan bestilles her. På den måten vil høreapparatene dine ikke bli tilstoppet, slik at lyden forblir klar og opprettholder lydkvaliteten som om høreapparatet var nytt. Også domer som beskrives som lyddomer, plugg eller spisser for høreapparater, bør, som voksfilteret, byttes ut en gang i måneden, til fordel for ørene dine. Du kan enkelt finne og bestille alt her på nettsiden.

Du kan også finne tilbehør som støtter hørselen din når du bruker høreapparatene dine. Du kan bestille forskjellige typer øreholdere for høreapparatene dine, som hjelper til med å holde domene inne i øret. Det kan brukes når du driver med idrett, går lange turer i naturen eller generelt opplever tendensen til at endestykket føles løst i øret. Øreholdere har flere navn avhengig av hvilket merke høreapparatet ditt tilhører. De kalles øreholdere, sportslåser eller til og med concha-låser hvis du bruker Signia eller Siemens.

Med alle de nye tilbehørene for høreapparater er mulighetene uendelige, og du kan finne alt hos Japebo.

Batterier til høreapparatet ditt?

I tillegg til vårt store utvalg av tilbehør til høreapparater, tilbyr vi også batterier.